Gå til innhold
keyboard_backspace Om Trifid keyboard_backspace Årsrapporter

Årsrapporter

Årsrapporten 2020: Solid vekst i et utfordrende år

2020 var et år med store kontraster, krevende utfordringer og gledelige oppturer. Vi feirer den solide veksten og de gode resultatene vi har oppnådd, og ikke minst opplevelsen av et sterkt fellesskap som drar i samme retning, godt støttet av verdiene våre. Vi har tilpasset oss, vært fleksible og endringsdyktige, og står nå godt rustet videre på veien for å oppnå visjonen vår om minst 300 ansatte i minst fem land. Les årsrapporten (pdf)

Årsrapport 2019: Nok et godt år

Trifid har lagt bak seg nok et godt år i 2019, og har oppnådd forbedret lønnsomhet samtidig med meget sterk vekst. Vi har startet opp flere viktige prosesser som danner grunnlaget for en konsernstruktur som bygger opp under målsetningen vår for Trifid-gruppen om minst 300 ansatte i 5 land. Å vokse oss solide i Norge er en viktig byggestein i realiseringen av målet vårt, og vi er stolte over at vi har utviklet oss til et kompetansetungt rådgivningsselskap innenfor teknologi- og virksomhetsutvikling. Les årsrapporten (pdf)

Halvårsrapport 2019

Vi begynte 2019 på toppen av hoppbakken og satte rett og slett utfor. Vi fortsetter å få nye kollegaer i det som i all beskjedenhet er et imponerende tempo. Det er helt fantastisk å samle så mye kompetanse under ett tak, og med denne kompetansen en bred portefølje med interessante kunder og samfunnskritiske prosjekter. Les halvårsrapporten (pdf)