Gå til innhold
keyboard_backspace Om Trifid keyboard_backspace Årsrapporter

Årsrapporter

Årsrapporten 2022: Et begivenhetsrikt år

Trifids årsrapport er klar! 2022 ble et begivenhetsrikt år for oss. Vi flyttet blant annet til nye lokaler, vant en rammeavtale med Oslo kommune, opprettet et kulturhjul med aktiviteter for alle ansatte og startet andre interne initiativer. Selv om marginene våre har gått noe ned sammenliknet med 2021, har vi gjort flere investeringer i 2022 som danner et godt grunnlag for å bygge selskapet fremover. Les årsrapporten (pdf)

Årsrapporten 2021: Sterk vekst i nok et utfordrende år

2021 var som 2020 et år preget av pandemien, men den kom ikke lenger som et sjokk. Som prosjektkonsulenter er vi vant med at de ytre omstendighetene kontinuerlig forandrer seg, så vi møtte fortsettelsen av pandemien på samme måte som vi møter vanskelige prosjekter - med utholdenhet og engasjement for de langsiktige målene våre. Vi har ansatte og kunder som er tilpasningsdyktige og som holder et stødig fokus på avtalte leveranser. Dermed kan vi se tilbake på nok et år med sterk vekst. Les årsrapporten (pdf)

Årsrapporten 2020: Solid vekst i et utfordrende år

2020 var et år med store kontraster, krevende utfordringer og gledelige oppturer. Vi feirer den solide veksten og de gode resultatene vi har oppnådd, og ikke minst opplevelsen av et sterkt fellesskap som drar i samme retning, godt støttet av verdiene våre. Vi har tilpasset oss, vært fleksible og endringsdyktige, og står nå godt rustet videre på veien for å oppnå visjonen vår om minst 300 ansatte i minst fem land. Les årsrapporten (pdf)

Årsrapport 2019: Nok et godt år

Trifid har lagt bak seg nok et godt år i 2019, og har oppnådd forbedret lønnsomhet samtidig med meget sterk vekst. Vi har startet opp flere viktige prosesser som danner grunnlaget for en konsernstruktur som bygger opp under målsetningen vår for Trifid-gruppen om minst 300 ansatte i 5 land. Å vokse oss solide i Norge er en viktig byggestein i realiseringen av målet vårt, og vi er stolte over at vi har utviklet oss til et kompetansetungt rådgivningsselskap innenfor teknologi- og virksomhetsutvikling. Les årsrapporten (pdf)

Halvårsrapport 2019

Vi begynte 2019 på toppen av hoppbakken og satte rett og slett utfor. Vi fortsetter å få nye kollegaer i det som i all beskjedenhet er et imponerende tempo. Det er helt fantastisk å samle så mye kompetanse under ett tak, og med denne kompetansen en bred portefølje med interessante kunder og samfunnskritiske prosjekter. Les halvårsrapporten (pdf)