Gå til innhold
keyboard_backspace Jobbe i Trifid

Jobbe i Trifid

Løs Norges mest komplekse utfordringer

Er du på jakt etter nye muligheter? Trifid har ambisjoner om å vokse både nasjonalt og internasjonalt.

Den typiske Trifid-konsulenten er mellom 25 og 70 år, kjenner seg igjen i verdiene våre ærlig, modig og hel ved, og er dyktig i jobben sin.

Ledige stillinger

Associate i Trifid

Trifid er et rådgivningsselskap i stor vekst. Nå skal vi styrke laget med flere unge og ambisiøse medarbeidere for å satse videre. Hvis du ønsker en utfordrende, men givende rolle i et selskap med store målsetninger, så bør du søke som Associate i Trifid. Les mer om stillingene

Rådgiver organisasjonsutvikling og endring

Er du en erfaren rådgiver som vil være med å videreutvikle våre tjenester innen organisasjonsutvikling og endring? Vi trenger deg! Les mer om stillingen

Sikkerhetsrådgivere

Trifid vokser og vi søker derfor etter flere sikkerhetsrådgivere innen informasjonssikkerhet, GDPR, beredskapsplanlegging, styringssystem og rammeverk for informasjon- og cybersikkerhet. Les mer om stillingene

Rådgiver innen strategi

Er du en erfaren rådgiver som vil være med å videreutvikle våre tjenester innen strategi? Les mer om stillingen.

Vi trenger flere arkitekter

Vi trenger både skyarkitekter som kan hjelpe våre kunder på deres skyreise og vi trenger flere virksomhetsarkitekter.

Prosjektledere og prosjektcontrollere

Vi trenger flere dyktige prosjektledere og prosjektcontrollere! Søknader vurderes fortløpende.

Sourcing-rådgivere

Trifid bygger et sterkt fagmiljø av anskaffelseseksperter som kan offentlige anskaffelser, sourcing og IT- kontrakter. Les mer om stillingene.

Sourcing-jurist

Trifid søker flere teknologi- og anskaffelsesjurister med solid erfaring fra krevende IKT-programmer/prosjekter, drift, vedlikehold og forvaltning - med en bred tilnærming til sourcing. Les mer om stillingen

Åpen søknad

Vi tar gjerne imot åpne søknader fra deg som ønsker å jobbe hos oss, så lenge du har erfaring fra grensesnittet mellom teknologi, organisasjon og forretning og ønsker å jobbe med samfunnskritiske prosjekter. Hvis du synes vår profil ser spennende ut, inviterer vi også gjerne aktuelle kandidater på en kaffedate der vi kan fortelle litt mer om hvem vi er og hva vi kan tilby de som jobber for oss. Kontakt oss på rekruttering@trifid.no, og legg med lenken til LinkedIn-profilen din hvis du er interessert i en prat.

SELSKAP I VEKST

Trifid er et relativt nystartet selskap uten fastlåste systemer og prosesser. Det gir mange muligheter for ambisiøse og flinke folk. Med de vekstplanene vi har fremover, åpner det seg mange spennende nye roller.

Hos oss trenger du ikke være i veteranklassen for å få jobbe hos de mest spennende kundene eller for å få leder-oppgaver med ansvar. Du trenger bare være dyktig.

SOLIDE VERDIER

Når vi spør Trifid-folk om hvorfor de endte akkurat her, er det mange som peker på at de har sansen for selskapets verdier: Ærlig, modig, hel ved.

Hos oss er det plass til å ha forskjellige meninger og synspunkter, og vi har en god miks av forskjellige personlighetstyper blant våre konsulenter. Felles for dem alle er at de er til å stole på og at de har lyst til å levere verdi til kundene våre.

FLAT STRUKTUR

Mange av våre konsulenter har tidligere jobbet i store konsulenthus. Så har de kanskje ønsket seg litt mer innflytelse på egen hverdag, et litt flatere hierarki på arbeidsplassen og litt mindre av de spisse albuene kollegaer imellom.

Hos oss slipper du å bruke tid på politisk spill og posisjonering. Vi trekker i samme retning! Det synes vi er gøy, samtidig som det også er krevende.

Derfor jobber jeg i Trifid

RUNE HAAGENSEN

Senior prosjektleder og rådgiver innen samfunnssikkerhet og beredskap

I Trifid er det kultur for deling og samarbeid. Vi hjelper hverandre. Det legges vekt på kompetanseutvikling, og gode initiativer fra ansatte heies fram. Dette bidrar til innovasjon, eierskap og entusiasme. I tillegg er oppdragene våre spennende og ofte samfunnskritiske.

SIV THERESE HERBERN

Team-leder for prosjekt- og programledelse

Jeg jobber i Trifid fordi jeg liker miljøet, mulighetene og lagarbeidet. Jeg liker at jeg får jobbe sammen med noen av de mest kunnskapsrike menneskene jeg vet om, og at jeg får lov til å jobbe for å gjøre laget vårt bedre – hver dag!

CHRISTINA INGRID DAHR

Senior sourcing-rådgiver og jurist

I Trifid spiller vi hverandre gode og bruker vår spisskompetanse til å levere utfordrende, samfunnskritiske prosjekter. Å jobbe sammen med de beste ressursene på tvers av fag og bakgrunn basert på et felles verdisett og felles leveransekrav sikrer ikke bare stadig videreutvikling, men er også veldig motiverende. Vi bygger et selskap som evner å gjøre en forskjell – det er jeg stolt av å være med på.