Gå til innhold
keyboard_backspace Jobbe i Trifid

Jobbe i Trifid

Løs Norges mest komplekse utfordringer

Er du på jakt etter nye muligheter? Trifid har ambisjoner om å vokse både nasjonalt og internasjonalt.

Den typiske Trifid-konsulenten er mellom 25 og 70 år, kjenner seg igjen i verdiene våre ærlig, modig og hel ved, og er dyktig i jobben sin.

Ledige stillinger

Associate

Trifid er et verdibasert rådgivningsselskap i vekst som arbeider med samfunnskritiske prosjekter i grensesnittet mellom teknologi, forretning og organisasjon. Nå ønsker vi å styrke laget med flere unge og fremoverlente medarbeidere! Les mer om stillingene.

Anskaffelsesrådgiver - jurist

Trifid er et verdibasert rådgivningsselskap i vekst som arbeider med samfunnskritiske prosjekter i grensesnittet mellom teknologi, forretning og organisasjon. For tiden ser vi etter juridiske rådgivere til tjenesteområdet Sourcing som vil jobbe med anskaffelses- og kontraktsrett. Les mer om stillingen.

Anskaffelsesrådgiver

Trifid er et verdibasert rådgivningsselskap i vekst som arbeider med samfunnskritiske prosjekter i grensesnittet mellom teknologi, forretning og organisasjon. For tiden ser vi etter rådgivere til tjenesteområdet Sourcing. Les mer om stillingen.

Sikkerhetsrådgiver

Trifid er et verdibasert rådgivningsselskap i vekst som arbeider med samfunnskritiske prosjekter i grensesnittet mellom teknologi, forretning og organisasjon. For tiden ser vi etter en sikkerhetsrådgiver med forståelse for samspillet mellom sikkerhet og forretning. Les mer om stillingen.

Senior prosjektleder

Trifids største tjenesteområde er program- og prosjektledelse. For å styrke tjenesteområdet har vi behov for prosjektledere som kan håndtere og lede prosjekter av ulik kompleksitet og størrelse. Les mer om stillingen.

Vi trenger flere arkitekter

Vi trenger både skyarkitekter som kan hjelpe våre kunder på deres skyreise og flere virksomhetsarkitekter.

Prosjektledere og prosjektcontrollere

Vi trenger flere dyktige prosjektledere og prosjektcontrollere! Søknader vurderes fortløpende.

Åpen søknad

Vi tar gjerne imot åpne søknader fra deg som ønsker å jobbe hos oss, så lenge du har erfaring fra grensesnittet mellom teknologi, organisasjon og forretning og ønsker å jobbe med samfunnskritiske prosjekter. Hvis du synes vår profil ser spennende ut, inviterer vi også gjerne aktuelle kandidater på en kaffeprat der vi kan fortelle litt mer om hvem vi er og hva vi kan tilby de som jobber for oss. Kontakt oss på rekruttering@trifid.no, og legg ved CV-en din hvis du er interessert i en prat.

SELSKAP I VEKST

Trifid er et relativt nystartet selskap uten fastlåste systemer og prosesser. Det gir mange muligheter for ambisiøse og flinke folk. Med de vekstplanene vi har fremover, åpner det seg mange spennende nye roller.

Hos oss trenger du ikke være i veteranklassen for å få jobbe hos de mest spennende kundene eller for å få lederoppgaver med ansvar. Du trenger bare være dyktig.

SOLIDE VERDIER

Når vi spør Trifid-folk om hvorfor de endte akkurat her, er det mange som peker på at de har sansen for selskapets verdier: Ærlig, modig, hel ved.

Hos oss er det plass til å ha forskjellige meninger og synspunkter, og vi har en god miks av forskjellige personlighetstyper blant våre konsulenter. Felles for dem alle er at de er til å stole på og at de har lyst til å levere verdi til kundene våre.

FLAT STRUKTUR

Mange av våre konsulenter har tidligere jobbet i store konsulenthus. Så har de kanskje ønsket seg litt mer innflytelse på egen hverdag, et litt flatere hierarki på arbeidsplassen og litt mindre av de spisse albuene kollegaer imellom.

Hos oss slipper du å bruke tid på politisk spill og posisjonering. Vi trekker i samme retning! Det synes vi er gøy, samtidig som det også er krevende.

Derfor jobber jeg i Trifid

LASSE HAFSTEN MØRCH

Seniorrådgiver og teamleder Prosjektledelse / Digital Finance

Jeg jobber i Trifid fordi jeg får jobbe med mange dyktige og motiverte kolleger, som alle drar i samme retning, og som ønsker å bygge noe bra. Jeg føler at jeg blir ivaretatt som ansatt, samtidig som jeg hele tiden blir utfordret slik at jeg kan utvikle meg og bli bedre. Men det som kanskje er viktigst er at Trifid har et utrolig bra miljø som jeg er stolt av å være en del av.

TOMINE USTERUD

Seniorrådgiver

Jeg valgte å begynne i Trifid på grunn av folka som
er her. De etterlever våre verdier ærlig, modig og hel
ved hver dag. I tillegg er Trifid store nok til å ha et godt
faglig fellesskap, men små nok til at vi kan samhandle på
tvers av fagområder og lære av hverandre. Og så er det
genialt at vi har kontorer på Egertorget.

SEBASTIAN FOSS

Associate

Jeg har interesse for ulike fagfelt og bransjer, så å
bli konsulent var et naturlig valg. På ett og et halvt år
har jeg fått tett oppfølging fra ledelsen og selskapets
mest erfarne konsulenter, og fått delta i Trifid-team ute
hos ulike kunder. Det har vært en bratt læringskurve,
men veldig morsomt. Det sosiale samholdet i Trifid
er kanskje det aller beste med å jobbe her. Det er en
fantastisk gjeng og jeg gleder meg alltid til våre sosiale
samlinger.

CHRISTINA INGRID DAHR

Seniorrådgiver og jurist Sourcing

I Trifid spiller vi hverandre gode og bruker vår spisskompetanse til å levere utfordrende, samfunnskritiske prosjekter. Å jobbe sammen med de beste ressursene på tvers av fag og bakgrunn basert på et felles verdisett og felles leveransekrav sikrer ikke bare stadig videreutvikling, men er også veldig motiverende. Vi bygger et selskap som evner å gjøre en forskjell – det er jeg stolt av å være med på.

POOYA POORNIKDAST

Seniorrådgiver og tjenesteleder

Jeg jobber i Trifid fordi det er så mange bra folk
her. Det er gøy og lærerikt å jobbe med flinke og
kompetente kollegaer, og godt miljø. Det er mulig
å påvirke egen hverdag og være med på å utvikle
selskapet. Trifid er et sted du kan ta initiativ, bli hørt og
gripe muligheter som byr seg.

Ta kontakt hvis du har lyst til å jobbe hos oss!