Gå til innhold
keyboard_backspace Jobbe i Trifid

Jobbe i Trifid

Løs Norges mest komplekse utfordringer

Er du på jakt etter nye muligheter? Trifid har ambisjoner om å vokse både nasjonalt og internasjonalt. Den typiske Trifid-konsulenten er mellom 25 og 70 år, kjenner seg igjen i verdiene våre ærlig, modig og hel ved, og er dyktig i jobben sin.

Vi tar gjerne imot åpne søknader fra deg som ønsker å jobbe hos oss, så lenge du har erfaring fra grensesnittet mellom teknologi, organisasjon og forretning og ønsker å jobbe med samfunnskritiske prosjekter.

Her er litt om hvem vi er – kanskje vi er en match?

Ledige stillinger

Associate i Trifid

Trifid er et rådgivningsselskap i stor vekst. Nå skal vi styrke laget med flere unge og ambisiøse medarbeidere for å satse videre. Hvis du ønsker en utfordrende, men givende rolle i et selskap med store målsetninger, så bør du søke som Associate i Trifid. Les mer om stillingene

Trifid bygger et fagmiljø med juridisk ekspertise

Vi søker flere teknologi- og anskaffelsesjurister med solid erfaring fra krevende IKT-programmer/prosjekter, drift, vedlikehold og forvaltning - med en bred tilnærming til sourcing

Er du Tech-nerd og jurist? Perfekt - vi trenger deg! Les mer om stillingen

SELSKAP I VEKST

Trifid er et relativt nystartet selskap uten fastlåste systemer og prosesser. Det gir mange muligheter for ambisiøse og flinke folk. Med de vekstplanene vi har fremover, åpner det seg mange spennende nye roller.

Hos oss trenger du ikke være i veteranklassen for å få jobbe hos de mest spennende kundene eller for å få leder-oppgaver med ansvar. Du trenger bare være dyktig.

SOLIDE VERDIER

Når vi spør Trifid-folk om hvorfor de endte akkurat her, er det mange som peker på at de har sansen for selskapets verdier: Ærlig, modig, hel ved.

Hos oss er det plass til å ha forskjellige meninger og synspunkter, og vi har en god miks av forskjellige personlighetstyper blant våre konsulenter. Felles for dem alle er at de er til å stole på og at de har lyst til å levere verdi til kundene våre.

FLAT STRUKTUR

Mange av våre konsulenter har tidligere jobbet i store konsulenthus. Så har de kanskje ønsket seg litt mer innflytelse på egen hverdag, et litt flatere hierarki på arbeidsplassen og litt mindre av de spisse albuene kollegaer imellom.

Hos oss slipper du å bruke tid på politisk spill og posisjonering. Vi trekker i samme retning! Det synes vi er gøy, samtidig som det også er krevende.

Derfor jobber jeg i Trifid

JAN-ERIK KULSVEHAGEN

Senior prosjektleder og tidligere selvstendig konsulent.

Jeg jobber i Trifid fordi det er et selskap som er nyetablert og som dermed ikke har rigide systemer og prosesser. Her er det ansatte med veldig variert erfaring og kompetanse som vil sikre et mangfold i organisasjonen fremover.

UNNI TRAN

Prosjektleder med erfaring fra større konsulentselskap

Jeg valgte å begynne hos Trifid fordi det er et lite hierarkisk oppstartsfirma med en god blanding av mange forskjellige personligheter. Kundeporteføljen gir meg også muligheten til å jobbe i samfunnskritiske prosjekter der jeg kan gjøre en forskjell.

Dette kan du jobbe med:

Skal vi ta en kaffe?

Hvis du synes vår profil ser spennende ut, inviterer vi gjerne aktuelle kandidater på en kaffedate der vi kan fortelle litt mer om hvem vi er og hva vi kan tilby de som jobber for oss.

Send gjerne en e-post til rekruttering@trifid.no

Husk å legge med lenken til LinkedIn-profilen din, så kan vi lære litt mer om hvem du er og hva slags erfaring du sitter på.