Gå til innhold
keyboard_backspace Trifids Associate-program

Trifids Associate-program

Vi gir deg muligheter til å lykkes i din videre konsulent-karriere

Gjennom Trifids Associates-program vil du utvikle dine konsulentferdigheter gjennom interne og eksterne kurs. Du vil delta på kundeprosjekter sammen med erfarne konsulenter og du får arbeide med utvikling av Trifid som selskap. I tillegg opparbeider du deg et nettverk. Alt dette gir deg gode muligheter til å lykkes i din videre karriere.

Associates 2023. Foto: Trifid.

Hva kan du jobbe med?

Trifid fokuserer på strategisk og operativ rådgivning innen digitalisering og virksomhetsutvikling.

Associates-programmet er fleksibelt og lar deg jobbe innen flere av våre tjenesteområder. Du er selv med på å velge hvilke. Dette gir deg unik tilgang til spennende prosjekter og oppdrag på tvers av organisasjonen, og du vil bli kjent med alle de kloke hodene i Trifid.

Undervegs opparbeider du deg erfaring som vil gjøre deg i stand til ytterligere spesialisering, enten det er innen utvikling av mennesker i organisasjoner eller på et mer strategisk og forretningsmessig plan.

Les mer om våre tjenesteområder

Hvorfor velge Trifids associate-program?

Hos oss får du:

  • hyggelige og dyktige kollegaer som praktiserer verdiene ærlig, modig og hel ved - hver dag
  • kompetanseutvikling
  • innflytelse på egen hverdag
  • flat struktur på arbeidsplassen og få spisse albuer
  • muligheten til å utvikle Trifid som selskap
  • påvirkning på neste års program for associates, inkludert kompetanseutvikling, sosiale aktiviteter, rekrutteringsprosesser og utvikling av bonus- og overtidsmodeller

Hos oss trekker vi i samme retning! Det synes vi er gøy, samtidig som det også er krevende.

Våre associates skal ha en sentral rolle i utformingen av Trifids fremtid og derfor gir vi dem mye rom til å teste ut og være med på å bestemme den interne utviklingen. Med denne friheten følger det også med et større ansvar. Vi er opptatt av å opprettholde vår flate struktur, selv om vi vokser. Som associate vil du få direkte veiledning fra både våre svært erfarne konsulenter og vår CEO. Vi starter associateprogrammet med en ukes opphold på vår markahytte Sørsetra, hvor du vil bli godt kjent med de andre i programmet og ledelsen i selskapet.

Din kunnskap er viktig for oss

Trifid er et selskap i rask vekst som kontinuerlig utvikler og forbedrer sine tjenester. Som nyutdannet kommer du med de ferskeste teoriene og rammeverkene. Vi er svært interessert i å lære av deg. Dine evner og erfaring kan bidra til å øke kvaliteten på tjenesteleveranser og utviklingen av selskapet internt.

Vi utvikler din kompetanse som konsulent

I Trifid har vi fokus på kompetanseutvikling og kvalitet. Du vil få direkte og ærlige tilbakemeldinger på ditt arbeid både fra kollegaer og ledelsen, og veiledning slik at du lykkes i konsulentrollen. I tillegg til ekstern kursing og sertifisering deltar du også på FALTh: First And Last Thursday. To ganger i måneden møtes vi for middag, kursing og utvikling av core consulting skills sammen med eksperter i bransjen. Dette er en faglig og sosial arena for erfaringsutveksling med stort læringsutbytte. I tillegg blir du en del av en bokklubb, der du sammen med kullet ditt vil gå gjennom relevant faglitteratur.

Associates-kullet i 2022 på Sørsetra. Foto: Trifid.

Er du nytenkende og trigges av gründertilværelsen?

I Trifid får mange associates muligheten til å bidra i Trifids investeringsmiljø Trifid Ventures. Vår associate Adrian fikk raskt muligheten til å teste ut konsulentrollen i et av Trifids venture-satsninger:

- Med en lang karriere foran seg og som ny konsulent føles det kjemperelevant å jobbe nært på et oppstartselskap og vurdere helt grunnleggende problemstillinger rundt det å drive business: Hva kan vi tilby kunden? Hvordan skal vi vinne over konkurransen? Hva skal til for å lykkes i fremtiden? Selve kjernen av bedriften kan være vanskelig å se, og enda vanskeligere å jobbe med, i en mye større bedrift.

Adrian jobbet for et av selskapene vi investerer i. Foto: Trifid
Adrian jobbet for et av selskapene vi investerer i. Foto: Trifid

Internasjonale muligheter

Trifid er på en spennende vekstreise og har allerede etablert seg i flere land. Kanskje er ditt neste prosjekt der? Vi har ambisjoner om å ekspandere til minst fire nye land og bli over 300 ansatte.

Lønn og goder

Trifid tilbyr alle sine ansatte konkurransedyktige lønninger. I starten fokuserer vi på å bygge deg opp til en dyktig og erfaren konsulent. I denne perioden har vi en overtidsmodell der du blir kompensert for overtidsarbeid. Etter hvert vil du få tilgang til bonusprogrammet til Trifid, en forutsigbar og prestasjonsbasert lønning som utbetales basert på hvor mye du fakturerer over ditt lønnsnivå. I tillegg er det mulig for ansatte å komme inn på eiersiden. 9,9 prosent av aksjene er satt av for Trifids ansatte. Les mer om aksjonærprogrammet. Se også oversikt over lønn og andre goder for ansatte.

Associates i Trifid