Laster inn side...
 • Norsk Bokmål
 • English
 • Dansk
 • Jobbe i Trifid

  Vi er alltid ute etter flere flinke folk i Trifid

  Den typiske Trifid-konsulenten har noen års fartstid som konsulent, gjerne innenfor fagområdene strategi, program-/prosjektledelse eller arkitektur.

  Vi tar gjerne også imot åpne søknader fra andre typer profiler som ønsker å jobbe hos oss, så lenge du har erfaring fra grensesnittet mellom teknologi, organisasjon og forretning.

  Her er litt om hvem vi er – kanskje vi er en match?

  SELSKAP I VEKST

  Trifid er et relativt nystartet selskap uten fastlåste systemer og prosesser. Det gir mange muligheter for ambisiøse og flinke folk. Med de vekstplanene vi har fremover, åpner det seg mange spennende nye roller.

  Hos oss trenger du ikke være i veteranklassen for å få jobbe hos de mest spennende kundene eller for å få leder-oppgaver med ansvar. Du trenger bare være dyktig.

  SOLIDE VERDIER

  Når vi spør Trifid-folk om hvorfor de endte akkurat her, er det mange som peker på at de har sansen for selskapets verdier: Ærlig, modig, hel ved.

  Hos oss er det plass til å ha forskjellige meninger og synspunkter, og vi har en god miks av forskjellige personlighetstyper blant våre konsulenter. Felles for dem alle er at de er til å stole på og at de har lyst til å levere verdi til kundene våre.

  FLAT STRUKTUR

  Mange av våre konsulenter har tidligere jobbet i store konsulenthus. Så har de kanskje ønsket seg litt mer innflytelse på egen hverdag, et litt flatere hierarki på arbeidsplassen og litt mindre av de spisse albuene kollegaer imellom.

  Hos oss slipper du å bruke tid på politisk spill og posisjonering. Vi trekker i samme retning! Det synes vi er gøy, samtidig som det også er krevende.

  Derfor jobber jeg i Trifid

  Jan-Erik Kulsvehagen

  Senior prosjektleder og tidligere selvstendig konsulent.

  Jeg jobber i Trifid fordi det er et selskap som er nyetablert og som dermed ikke har rigide systemer og prosesser. Her er det ansatte med veldig variert erfaring og kompetanse som vil sikre et mangfold i organisasjonen fremover.

  Unni Tran

  Prosjektleder med erfaring fra større konsulentselskap

  Jeg valgte å begynne hos Trifid fordi det er et lite hierarkisk oppstartsfirma med en god blanding av mange forskjellige personligheter. Kundeporteføljen gir meg også muligheten til å jobbe i samfunnskritiske prosjekter der jeg kan gjøre en forskjell.

  Lars Fredrik Høimyr Edvardsen

  Løsningsarkitekt med erfaring fra større konsulentselskaper

  Jeg liker å jobbe hos Trifid fordi jeg gjennom Trifids partnerskap får lov til å jobbe tett på tungvektere innen IT. I våre prosjekter får jeg mulighet til å bruke erfaringen min til å gjøre ting på den "riktige" måten, til beste for kunden på lang sikt.

  Skal vi ta en kaffe?

  Hvis du synes vår profil ser spennende ut, inviterer vi gjerne aktuelle kandidater på en kaffedate der vi kan fortelle litt mer om hvem vi er og hva vi kan tilby de som jobber for oss.

  Send gjerne en e-post direkte til Ingunn Carelius som er leder for Trifid, eller kontakt oss via skjemaet.

  Husk å legge med lenken til LinkedIn-profilen din, så kan vi lære litt mer om hvem du er og hva slags erfaring du sitter på.

  Kontakt oss for en uforpliktende samtale

  Les om hvordan vi behandler personopplysninger.

  Ingunn Carelius

  +47 406 39 129
  ingunn.carelius@trifid.no