Laster inn side...
 • Norsk Bokmål
 • English
 • Dansk
 • Strategi

  Vi hjelper med å peke ut riktig retning når teknologiske nyvinninger, skiftende markedsforhold og nye kundeforventninger er den nye normalen.

  Strategiutvikling er ikke alltid en del av det daglige arbeidet i en virksomhet. Så hvordan sikrer man sine konkurransefortrinn i stadig skiftende omgivelser? Og hvordan får man strategien til å leve i praksis; hva skal til for å engasjere organisasjonen til å skape resultater som er synlige på bunnlinjen?

  I Trifid jobber vi med disse problemstillingene daglig. Vi hjelper våre kunder med å utvikle og forankre evne og vilje til forbedring, som gir målbar verdi for virksomheten. Vi bidrar med innsikt, erfaring og metoder fra hundrevis av prosjektprosesser.

  Vi har sett hvordan ny teknologi kan løfte forretningen, og vi har også erfart hva det innebærer å jobbe med menneskene som skal gjennomføre endringene.

  Her er noen av tjenestene vi leverer innenfor dette hovedområdet:

  Strategiutvikling

  Vi hjelper ofte til i strategiprosesser som handler om digitalisering. I hvilken retning skal organisasjonen bevege seg for å kunne utnytte teknologi som en konkurransefordel?

  I dette arbeidet er det et viktig element å finne ut hvor digitalt moden organisasjonen er internt. Vi hjelper både de som skal lære å krype, de som skal lære å gå og de som vil spurte fremst i løypa.

  Gjennomføring av strategi

  Når endringer skal gjennomføres, er vår erfaring at det sjelden er teknologien i seg selv som skaper problemer. Aller mest handler det om organisasjon, roller og intern kultur.

  Ettersom strategi ikke lenger er en typisk øvelse som utelukkende blir utført innenfor styrerommets vegger, bistår vi kundene med å gjøre grepene som får en samlet organisasjon til å trekke i riktig retning.

  Oppfølging av strategi

  Endringstakten i organisasjonen blir stadig viktigere - og dette gjelder også strategiarbeidet. Organisasjoner som klarer å snu seg når konkurransekritiske endringer oppstår er de som kommer best ut av det.

  Vi kan bidra med å sørge for at strategien er akkurat passe dynamisk, og at det foregår en kontinuerlig oppfølging av roller og ansvar som er nødvendig for at strategien lever.

   

  Referanser

   

  Trifid har hjulpet oss med å forstå våre muligheter og utfordringer innenfor digitalisering, og anbefalt videre strategisk retning for organisasjonen. Vi er veldig fornøyde med samarbeidet, og anbefaler gjerne Trifid som samarbeidspartner for andre med lignende utfordringer.

  Norsk Toppfotball

  Kontakt oss for en uforpliktende samtale

  Les om hvordan vi behandler personopplysninger.

  Jan-Erik Martinsen

  +47 406 39 313
  jan.erik.martinsen@trifid.no

  Jørund Kolsvik. Foto.

  Jørund Kolsvik

  +47 406 37 908
  jorund.kolsvik@trifid.no