Gå til innhold
keyboard_backspace Selskapsstruktur

Selskapsstruktur

Trifid-gruppen

Trifid-gruppen består av Trifid Holding AS og datterselskapene Trifid Norge AS, Trifid Danmark AS, Trifid Ventures AS og Trifid Ventures 2019 AS.

Trifid AS ble etablert i 2016 og i 2018 omorganisert til Trifid Holding. Trifid Norge AS ble opprettet i 2018, og Trifid Danmark AS ble opprettet i 2019. I tillegg ble Trifid Ventures AS og Trifid Ventures 2019 AS etablert i 2019. Dette er selskaper som investerer i start-up selskaper, og fra 2020 har de ansatte skutt inn en betydelig eierandel i TV 2019 AS som et motiverende ansattprogram.

I 2019 utarbeidet Trifid Norge et aksjonærprogram for de ansatte. Intensjonen med programmet er å motivere til å investere i selskapet. 9,9% av aksjene er klargjort for at ansatte kan kjøpe aksjer og ta eierskap i selskapet. På den måten ønsker eierne at de ansatte skal få tilbakebetalt deler av overskuddet i Trifid Norge AS.

Sørsetra

i 2021 kjøpte Trifid markastua Sørsetra sammen med bestyrer Anne Kate Thrana. Sørsetra er i ordinær drift, og vi bruker lokalene som et møtested utenfor byen til aktiviteter og kursing utenom kafeens åpningstider.

Trifids økosystem