Gå til innhold
keyboard_backspace Diggit

Diggit

Vi skaper bransjerelevante utfordringer for bedrifter som vurderer uoppdagede talenter.

Programvarevurderinger er kjedelige, utviklere er lei av rekrutteringsannonser, selskaper viser ikke frem prosjektene de jobber med for å begeistre talenter. Vi hjelper bedrifter med å lage spennende vurderinger kalt utfordringer for å hjelpe dem med å vurdere "uoppdagede talenter".

"Uoppdaget talent" er personer som har blitt ansett som uegnet etter strenge bransjekrav. De har ikke nødvendigvis den perfekte CV-en, flere års erfaring eller den formelle utdanningen. Men det hindrer dem ikke i å vinne. De er svært motiverte, ambisiøse, drevne individer med et sterkt ønske om å bevise seg selv og bidra til ethvert selskap som er smart nok til å gi dem en sjanse.

Markedet er lite for gode utviklerkandidater. Ansettende ledere konkurrerer i et stort marked, LinkedIn, for å finne allerede oppdaget talent. Løsningen er å finne uoppdagede talenter som ikke allerede har 5+ års erfaring, men som er SVÆRT ivrige og viser sin utviklerkompetanse på andre måter - det vil si gjennom Diggits utfordring! Derfor trenger du ikke alltid å ansette seniorutvikleren! Faktisk viser våre utfordringer uoppdagede talenter som utkonkurrerer seniorutviklere. Lønnsgapet er stort, men kompetansegapet er lite.

Kontakt