Gå til innhold
keyboard_backspace Aktuelt og fagblogg keyboard_backspace Trifid-podden: hva er det?

Trifid-podden: hva er det?

21. februar 2023
Caroline Schanke Monsen
Vibeke Ekre
Lasse Hafsten Mørch

Hvorfor er det viktig for et selskap å ha verdier? Hvordan opprettholder du work-life balance? Hvordan kan du føle tilhørighet til arbeidsplassen når du stort sett er leid ut til kunder? Trifid-podden er for deg som er nysgjerrig på konsulentlivet. Følg oss i konsulentselskapet Trifid når vi tar deg gjennom konsulentlivets mange myter og spørsmål.

Senior Associate Norge

Caroline Schanke Monsen

Åpen, engasjert og trygg. Caroline har en brennende interesse for utvikling på team- og individnivå, og er særlig opptatt av betydningen selvledelse har i samspill og teamarbeid. Med grunnleggende nysgjerrighet og undring i møte med folk finner hun ut av hva som skaper flyt og arbeidsglede for våre kunder.

Caroline er uredd og går ikke av veien for krevende utfordringer. Både dykking, fallskjerm- og strikkhopp er krysset av fra lista. Hun sitter sjelden stille, og liker å prøve nye ting.

Caroline er ansattvalgt styremedlem i Trifid Norge AS.

Fagområde:
Organisasjonsutvikling og endring
Manager Norge

Vibeke Ekre

Åpen, sosial og positivt innstilt. Vibeke bryr seg om menneskene rundt seg, noe som går hånd i hånd med spesialfeltet hennes personellsikkerhet. Kombinert med kompetansen hun sitter på innen samtaleteknikk og menneskelige relasjoner, kommer hun effektivt frem til de beste løsningene i samarbeid med kunden.

Vibeke har en trikserekord på over 800 fra sine yngre dager på fotballbanen, så i henne finner du en utholdende lagspiller.

Fagområde:
Sikkerhet
Manager Norge

Lasse Hafsten Mørch

Lasse står aldri stille. Da tenker vi ikke først og fremst på det at han er glad i fysisk aktivitet, men at han hele tiden søker ny kunnskap. Det er en veldig god egenskap når man som konsulent stadig må sette seg inn i nye prosjekter og arbeidsmiljøer.Læringslysten kombinert med arbeidserfaringen har dessuten ført til at han nå besitter solid formell og uformell kompetanse innen økonomistyring og komplekse offentlige prosjekter.

Fagområde:
Digital finance