Gå til innhold
keyboard_backspace Aktuelt og fagblogg keyboard_backspace Trifid-podden: hva er det?

Trifid-podden: hva er det?

21. februar 2023
Caroline Schanke Monsen
Vibeke Ekre
Lasse Hafsten Mørch

Hvorfor er det viktig for et selskap å ha verdier? Hvordan opprettholder du work-life balance? Hvordan kan du føle tilhørighet til arbeidsplassen når du stort sett er leid ut til kunder? Trifid-podden er for deg som er nysgjerrig på konsulentlivet. Følg oss i konsulentselskapet Trifid når vi tar deg gjennom konsulentlivets mange myter og spørsmål.

Rådgiver Norge

Caroline Schanke Monsen

Åpen, engasjert og trygg. Caroline har en brennende interesse for utvikling på team- og individnivå, og er særlig opptatt av betydningen selvledelse har i samspill og teamarbeid. Med grunnleggende nysgjerrighet og undring i møte med folk finner hun ut av hva som skaper flyt og arbeidsglede for våre kunder.

Caroline er uredd og går ikke av veien for krevende utfordringer. Både dykking, fallskjerm- og strikkhopp er krysset av fra lista. Hun sitter sjelden stille, og liker å prøve nye ting.

Caroline er ansattvalgt styremedlem i Trifid Norge AS.

Fagområde:
Organisasjonsutvikling og endring
Seniorrådgiver Norge

Vibeke Ekre

Åpen, sosial og positivt innstilt. Vibeke bryr seg om menneskene rundt seg, noe som går hånd i hånd med spesialfeltet hennes personellsikkerhet. Kombinert med kompetansen hun sitter på innen samtaleteknikk og menneskelige relasjoner, kommer hun effektivt frem til de beste løsningene i samarbeid med kunden.

Vibeke har en trikserekord på over 800 fra sine yngre dager på fotballbanen, så i henne finner du en utholdende lagspiller.

Fagområde:
Sikkerhet
Seniorrådgiver og Teamleder Norge

Lasse Hafsten Mørch

Lasse står aldri stille. Da tenker vi ikke først og fremst på det at han er glad i fysisk aktivitet, men at han hele tiden søker ny kunnskap. Det er en veldig god egenskap når man som konsulent stadig må sette seg inn i nye prosjekter og arbeidsmiljøer.Læringslysten kombinert med arbeidserfaringen har dessuten ført til at han nå besitter solid formell og uformell kompetanse innen økonomistyring og komplekse offentlige prosjekter.

Fagområde:
Digital finance