Gå til innhold
keyboard_backspace Aktuelt og fagblogg keyboard_backspace Trifid Norge AS fortsetter veksten og passerte 60 millioner i 2019

Trifid Norge AS fortsetter veksten og passerte 60 millioner i 2019

4. mars 2020

Oslo, 4. mars 2020 – Trifid, som satser på strategisk og operativ rådgivning i grensesnittet mellom forretning, teknologi-/digitalisering og organisasjon, har lagt bak seg et nytt godt år i 2019. Selskapets omsetning passerte 60 millioner kroner i Norge i 2019. Det er en dobling av omsetningen fra året før hvor den endte på 28,3 millioner kroner. Resultatet i 2018 ble på 2,1 millioner mens driftsresultat (EBITDA) i 2019 endte på 5,7 millioner.

– Vi passerer også 60 ansatte nå i første kvartal av 2020 slik at kapasiteten i selskapet øker i takt med omsetningen, sier Jan-Erik Martinsen som er styreleder i Trifid Holding AS. Han har vært sentral i å bygge opp flere teknologi- og rådgivningsmiljøer i Norge.

Trifid har utviklet seg til et kompetansetungt rådgivningsselskap innen teknologi og virksomhetsutvikling med hovedkontor i Akersgata, rett bak Stortinget i Oslo. Trifid støtter virksomhetsledere som vil utvikle virksomheten, tilpasse seg endrede rammevilkår og utnytte nye, digitale muligheter.

Trifid har blant annet hatt prosjekter hos Politiet, Skatteetaten, Statens vegvesen, Oslo Kommune, Helsedirektoratet, Lånekassen, Entra, Sparebank 1, Anticimex, Standard Norge, Aschehoug, Statnett, Norsk Toppfotball, Tolletaten, Statistisk sentralbyrå, Handelshøyskolen BI og Kartverket for å nevne noen.

Vår ambisjon er å vokse til over 300 ansatte og ha virksomhet i mer enn 5 land, sier Jan-Erik Martinsen. Det er et langsiktig mål som vi har hatt helt fra starten. Å vokse oss solide i Norge er det viktigste fundamentet i denne strategien, og vi satser nå inn mot kraft og energimarkedet. Vi er også i gang med å etablere oss i Danmark og Sverige, sier Jan-Erik Martinsen.

For ytterligere kommentarer:

Jan-Erik Martinsen, styreleder i Trifid Norges AS’ morselskap Trifid Holding AS og rådgiver, mobil 406 39 313 og e-post: jan.erik.martinsen@trifid.no

Fotograf av bildet øverst på siden: Trygve Indrelid, NTB Scanpix

Kort om Trifid

Trifid er et kompetansetungt rådgivningsselskap innen teknologi og virksomhetsutvikling med hovedkontor i Akersgata, rett bak Stortinget i Oslo. Bjørn Rollheim er fungerende adm. direktør, Trifid AS, mens Jan-Erik Martinsen er styreleder i selskapet. Selskapet er i sterk vekst og har ca. 50 ansatte ved inngangen til 2020. Selskapet omsatte for ca. 60 millioner kroner i Norge i 2019. Det er en dobling av omsetningen fra året før hvor den endte på 28,3 millioner kroner. Resultatet i 2018 ble på 2,1 millioner mens driftsresultat (EBITDA) for 2019 ble på 5,7 millioner.

I Trifid har vi et kontinuerlig fokus på å utfordre hverandre og omgivelsene, fordi de erfarne rådgiverne i Trifid vet at endringer ikke kommer gratis. Trifid sine medarbeidere er rådgivere med erfaring og dokumenterte resultater. En Trifid-rådgiver har minimum to års erfaring som konsulent. Majoriteten er seniorrådgivere. De mest erfarne har flere tiårs tung leder-, program- og prosjektledererfaring fra komplekse teknologi- og organisasjonsendringer. Dette har gitt oss en bred og helhetlig innsikt i hva som skal til for å lykkes som virksomhet i den digitale revolusjonens tidsalder.

Vi har erfart hva som fungerer, vi har kjent på kroppen hva som ikke fungerer, og vi vet hva som kreves for å innføre og integrere teknologi i virksomheten og få effekter av dette. Trifid rådgivere håndterer alle sider ved modernisering, forbedring, organisering, effektivisering og digitalisering. På tvers finner vi helhetlige løsninger som skaper varig verdi.