Gå til innhold
keyboard_backspace Aktuelt og fagblogg keyboard_backspace Trifid lanserer nytt associates-program

Trifid lanserer nytt associates-program

26. august 2021

Tidligere har Trifid kun rekruttert erfarne konsulenter. Nå ansetter vi folk rett fra skolebenken.

Jakten på de beste konsulentene er hard, og det foregår en krig om de største talentene. 2021 ser ut til å bli vårt beste år noensinne, og derfor ansetter vi nå helt ferske rådgivere.

– Trifid tar nå et steg opp. Dette er et taktskifte for oss som selskap, sier Jørund Kolsvik. Han er Chief Operating Officer i Trifid og har blant annet ansvar for Trifids forretningsplanlegging og -oppfølging.

Jørund Kolsvik
COO Jørund Kolsvik. Foto: Trifid

– Vi har høye ambisjoner om vekst i Trifid. Ved å ansette nyutdannede kan vi velge blant flere typer kandidater og spisse oss enda mer. Trifid kommer ikke til å slutte å ansette erfarne konsulenter, men får nå en enda større plattform av rådgivere, sier han.

Kolsvik er opptatt av at de nyutdannede har en solid egenverdi. – Dette er smarte mennesker som sitter på den nyeste og mest oppdaterte forskningen fra akademia, noe som også betyr faglig påfyll for alle våre ansatte og kunder. De er sultne, og har stort engasjement og pågangsmot, sier han.

De nyutdannede representerer også en ny generasjon av rådgivere med nye verdier, deriblant et større engasjement i klima- og miljøspørsmål. Dette inspirerer. Trifid har tatt grep og blant annet blitt et sertifisert miljøfyrtårn, for å dokumentere vår miljøinnsats og vise samfunnsansvar.

– Vårt mål er hele tiden å avansere, ikke stagnere, sier Jørund Kolsvik.

Dette inneholder programmet

Alle nyutdannede går rett inn i vårt associates-program. Den første kurs-uken deres i Trifid er intensiv, både faglig og sosialt. Associatene får opplæring i arbeidet de skal levere, Trifids verdier og arbeidsmetodikk. Videre i programmet får de kurskvelder annenhver uke. På kurskveldene læres de opp i verktøy og ferdigheter som er viktige for gode konsulenter. I tillegg får de eget ansvar for et internprosjekt som er viktig for å utvikle Trifid videre. Rullerende opplæring står sterkt i programmet. For å sikre oversikt og breddekunnskap får de nyansatte konsulentene hospitere hos våre ulike faggrupper. Når de er ute hos kunder vil det være sammen med og under veiledning av våre erfarne rådgivere.

Dette vil vi gjøre for de nyansatte

– Min erfaring er at nyutdannede vil at kontoret skal være mer enn en arbeidsplass. Trifid fokuserer derfor på at kulturen og arbeidsmiljøet på jobb kan være med på å stille sosiale behov, slik at de ansatte trives hos oss, sier Kolsvik.

Nyutdannede rådgivere byr også på en spennende utfordring for Trifid. – Det er ikke bare de nyutdannede som skal jobbe for oss. Trifid skal også jobbe for dem. Vi skal sørge for at riktig ansatt kommer i riktig posisjon hos de riktige kundene. Trifid skal være med på å bygge deres CV og gi de attraktiv erfaring. Alt dette er med på å skjerpe og utvikle vårt selskap, sier Kolsvik.

I tillegg byr friskt blod på flere erfaringer for våre etablerte rådgivere. Vi gir nå flere i Trifid teamleder-erfaring og associate-programmet er med på å utvikle deres roller.

Første kull i vårt associates-program

Fire nye associates i Trifid
Fire nye associates i Trifid. Fra venstre: Sebastian Foss, Adrian Hatletvedt, Ian Sanderson og Tonje Jørgensen. Foto: Trifid

Sebastian Foss

Sebastian har teft for produkt- og forretningsutvikling, særlig fra perspektivet organisasjonsutvikling, strategi og ledelse. Han er særlig interessert i hvordan kunden kan bli best i klassen – både på kort og lang sikt.

Adrian Hatletvedt

Adrian har en master i økonomi og teknologiledelse fra NTNU. Han er genuint nysgjerrig, med et godt humør og en sterk lagånd som gjør ham lett å samarbeide med.

Tonje Jørgensen

Tonje har en master fra NTNU med hovedvekt på strategi, organisasjon og ledelse. Hun går uredd løs på prosjekter som er større enn seg selv og spiller folka rundt seg gode.

Ian Sanderson

Ian er rolig og sindig i stressende situasjoner. Han har en analytisk tilnærming gjør at han kommer raskt til kjernen, og han kan både knekke og skrive kodene som løser kundens problemer.