Gå til innhold
keyboard_backspace Aktuelt og fagblogg keyboard_backspace Sikkerhetsrådgiver

Sikkerhetsrådgiver

24. oktober 2022

Trifid er et verdibasert rådgivningsselskap i vekst som arbeider med samfunnskritiske prosjekter i grensesnittet mellom teknologi, forretning og organisasjon. For tiden ser vi etter en sikkerhetsrådgiver med forståelse for samspillet mellom sikkerhet og forretning. Som en del av sikkerhetsteamet i Trifid kommer du inn i et miljø hvor ditt bidrag har stor betydning, med mulighet til å utvikle sikkerhet som tjenesteområde. Vi søker deg som ønsker å sitte i førersetet!

Om stillingen

I våre prosjekter vil du kunne jobbe med alt fra informasjonssikkerhet til krisehåndtering til personellsikkerhet. Som rådgiver ser vi for oss at du er proaktiv, slik at du i samarbeid med Trifid skaffer deg prosjekter ute hos kunde. Du har med andre ord stor frihet til å kunne jobbe med akkurat det området innen sikkerhet du måtte ønske. Vårt erfarne sikkerhetsteam spesialiserer seg på strategisk og operasjonell rådgivning innenfor informasjonssikkerhet, GDPR, beredskapsplanlegging, styringssystem og cybersikkerhet. Vi opplever i dag stor etterspørsel innenfor området og vil derfor utvide teamet vårt med en rådgiver med erfaring innenfor sikkerhetsrelaterte prosjekter. Hos oss er det kort vei mellom leder og ansatt.

Den ideelle kandidaten

Vi ønsker oss høyere relevant utdanning og minimum to års arbeidserfaring. Som rådgiver er det viktig at du trives med å ta utfordringer på strak arm og har evnen til å bygge tillit. Du er løsningsorientert med leveransefokus, og drives av å jobbe med komplekse problemstillinger. Vi ser etter deg som trives i en rådgiverrolle i tett dialog med kunde. Som rådgiver vil du jobbe tett med ledelsen og sentrale funksjoner i flere av Norges største offentlige og private selskap, og bli en betrodd rådgiver rundt sikkerhetsrelaterte spørsmål og problemstillinger. Dersom du trigges av muligheten til å være med å bygge et ledende miljø innen sikkerhet, håper vi å høre fra deg.

Sertifiseringer som vil være en fordel:

  • Relevante sertifiseringer innen sikkerhet, som CISSP, CISM, ISO27001, ISO27005
  • Erfaring med prosjektledelse
  • Erfaring med implementering av styringssystem for informasjonssikkerhet, fortrinnsvis basert på ISO27001
  • Erfaring med risikovurdering og risikostyring basert på standarder som ISO27005, ISO31000, NS5814
  • Erfaring med modenhetsanalyser basert på NIST CSF, ISO27001 eller NSMs Grunnprinsipper

Kulturen vår

I Trifid etterlever vi verdiene ærlig, modig og hel ved. Vi er opptatt av å vise gjensidig respekt, samt å ta hensyn til kunder og kollegaer. Egenskaper vi setter høyt er pålitelighet og integritet. Vi ønsker å vite hvor vi har hverandre og at vi kan stole på hverandre. Vi ser etter deg som tenker utenfor boksen og ikke er redd for å prøve nye ting. Har du lest boken Grit? Da kommer vi til å trives sammen. Den handler om å ha utholdenhet og engasjement overfor langsiktige mål.

For å utvikle et godt arbeidsmiljø har vi laget et kulturhjul for store og små sosiale sammenkomster i selskapet. Annenhver fredag arrangerer vi fredagssamling med quiz eller aktiviteter. I august hadde vi sommerfest på Lille Herbern, hvor vi spiste god mat, deltok i leker og kveldsbadet. I 2021 kjøpte Trifid markahytta Sørsetra på Krokskogen som vi bruker som et pusterom utenfor byen. Der arrangerte vi blant annet Trifids første vinterleker med teambuilding, som inneholdt alt fra skyting med luftgevær til tautrekking.

Arbeidsgoder

Av andre fordeler vil du som rådgiver opptjene produksjonsbasert bonus. Du vil som ansatt være tilknyttet gode pensjon- og forsikringsordninger. Etter et års ansettelse er det mulighet for å kjøpe eierandeler i selskapet. Vi tilbyr subsidiert lunsjordning gjennom kantine i samme bygg. Det er også åpent for lån av lokalene våre til private arrangementer.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til tjenesteleder for Sikkerhet, Alexander Bugge, mobil: +47 926 20 185.

Søknadsfrist: Snarest

Søknader vurderes fortløpende.

Er du interessert? Send din søknad til rekruttering@trifid.no.

Merk søknaden med "Sikkerhetsrådgiver".