Gå til innhold
keyboard_backspace Aktuelt og fagblogg keyboard_backspace Pensjonisten Frode Finne

Pensjonisten Frode Finne

22. september 2021

Ah, pensjonist-tilværelsen! Adjø til arbeidets forpliktelser, hallo til lange og late dager i solen... Men Trifids pensjonister koster på! Er ikke det rart? Hvorfor pakker ikke alle Trifids pensjonister golfbaggen og tusler av gårde?

En som kan svare på dette er en av våre veteraner, Frode Finne (68). Han har jobbet i Trifid siden vi var nyetablert og er fortsatt rådgiver hos oss, selv om han mottar pensjon.

– Jeg fortsetter fordi jeg synes det er moro å bidra! Siden 1996 har jeg jobbet med prosjekt og prosjektledelse innen helsevesenet. Det er et veldig interessant felt og det gir meg masse mening å fortsette å bidra med kompetansen min, sier han.

En av fordelene med å jobbe som pensjonist hos Trifid er at han kan styre mye av tiden sin selv. Han rapporterer timer og er i stor grad herre over sin egen timeplan. Frode liker fleksibiliteten godt. Dette er nemlig en usedvanlig aktiv kar.

– Jeg er trener hver dag, uansett vær, for å være med Birkebeinertrippelen. Løping, sykling og ski holder meg sprek, smiler han. I tillegg til å jobbe i Trifid er han aktiv i den lokale skiklubben.

Aktivitet gir trivsel. Et langt arbeidsliv har lært ham mye om hva som er viktig for å trives i jobben. Han forklarer hvorfor han startet og hvorfor han blir hos oss:

– Det var kremen av kremen som etablerte Trifid. De hadde en arbeidsfilosofi og holdning til det å drive selskap som jeg falt for. Å være hel ved, gi ærlige tilbakemeldinger og jobbe med godt humør gjør arbeidsdagen lettere. Det gir gir åpenhet både moro og alvor på jobb. Sånn er det fortsatt og det er også derfor jeg fortsetter, sier Frode.

Vi er enige med Frode. Meningsfulle oppgaver og et godt og åpent arbeidsmiljø skaper glede på jobb!

Trifids fortsatt arbeidende pensjonist Frode Finne
Trifids fortsatt arbeidende pensjonist Frode Finne