Gå til innhold
keyboard_backspace Aktuelt og fagblogg keyboard_backspace Nå åpner vi kontor i Danmark

Nå åpner vi kontor i Danmark

20. august 2019
Jan-Erik Martinsen

Jan-Erik is a classic ‘old fox’ - in the most positive sense of the word. He has long and extensive experience with project and program management in large ICT projects from both the private and public sectors. In addition, he has many years of experience in strategic and operational management of ICT consulting companies.

To ansatte fra Trifid Norge er allerede klare for nye utfordringer i nyetablerte Trifid Danmark. Det nye selskapet får kontoradresse i København. Men ettersom de første oppdragene skal utføres på Jylland, vil mesteparten av aktiviteten foregå her i første omgang.

format_quote
Tanken er at vi i løpet av det neste året skal ha mellom sju og ti ansatte i Trifid Danmark

– Jan Roger Stave og Kristian Herstmark Nielsen blir våre første danske ansatte. Jan Roger har jobbet for Trifid Norge i Ålborg siden 1. april, og vil sammen med Kristian bli overført til Trifid Danmark fra 1. oktober. Etter det vil vi starte rekrutteringen både på Jylland og i København, sier styreleder Jan-Erik Martinsen i Trifid Norge. Han vil fungere som daglig leder i Danmark inntil leder der er på plass.

På jakt etter salgsdirektør

At den første utenlandsetableringen finner sted i Danmark er ikke tilfeldig. Selv om markedet er delvis ukjent for Trifid Norge, har både Jan Roger og Kristian bakgrunn og gode kontakter der.

– Tanken er at vi i løpet av det neste året skal ha mellom sju og ti ansatte i Trifid Danmark. Hovednedslagsområdene blir Århus og Ålborg, der vi allerede vet at det blir en del oppdrag, sier Jan-Erik Martinsen.

Trifids styreleder Jan-Erik Martinsen vil fungere som daglig leder for Trifid Danmark inntil ny leder er ansatt.

Nå starter jakten etter gode kandidater til begge de nye kontorene. Det er blant annet planer om å ansette flere rådgivere og en salgsdirektør.

– Vi jobber for øvrig med å få på plass en nettside for Trifid Danmark, og denne vil være oppe og gå fra 1. oktober, sier han.

Høye ambisjoner for fremtiden

Parallelt med at det er blitt arbeidet mot etablering i Danmark, begynner planene om en avdeling i Sverige å ta form. Når et nytt kontor i Sverige blir operativt, gir det muligheter for et tett og godt samarbeid på tvers av landegrensene.

– For de ansatte hos oss vil dette bety flere spennende prosjekter å velge i, og kundene får tilgang på dyktige rådgivere og konsulenter i alle de skandinaviske landene. Allerede før etableringen i Danmark og Sverige har vi fått forespørsler om når vi skulle starte opp i nabolandene, noe som lover veldig godt, sier styreleder Martinsen.

Da Trifid Norge startet opp i 2017, var planen å strekke seg langt. Ambisjonen var allerede da minst 300 ansatte i minst fem land.

– Dette er fremdeles ambisjonen vår, så når vi nå etablerer oss i flere land gjør vi jo egentlig ikke noe annet enn det vi har sagt at vi skulle gjøre, sier Martinsen.

Partner Norge

Jan-Erik Martinsen

Jan-Erik er en klassisk ringrev – i ordets mest positive forstand. Han har lang og tung erfaring med prosjekt- og programledelse i store IKT-prosjekter fra både privat og offentlig sektor. I tillegg har han mange års erfaring med strategisk og operativ ledelse av rådgivningsselskaper innen IKT. Jan-Erik er mannen man ringer når man skal være HELT sikker på at prosjektet blir gjennomført etter planen, etter budsjett og med de kvalitetsmålene man har satt.

Fagområde:
Strategi