Gå til innhold
keyboard_backspace Aktuelt og fagblogg keyboard_backspace Hvorfor søke som nyutdannet i Trifid?

Hvorfor søke som nyutdannet i Trifid?

6. januar 2023
Cato Ordemann

Livet som student nærmer seg slutten. Arbeidskarrieren skal sparkes i gang. I innboksen min dukker det opp en e-post fra LinkedIn: «Søk som Associate i Trifid». Okei, tenker jeg. Hvem er Trifid?

Jeg gjør et raskt Google-søk. Trifid, et norsk konsulentselskap, med rundt 60 ansatte. «Stalker» deretter Trifids ansatte på LinkedIn - det virker som en kompetent gjeng. Så finner jeg ut at Trifid driver med investeringer i oppstartsselskaper, noe som passer meg godt, ettersom jeg har utdanning innen entreprenørskap. Det høres ut som et spennende selskap! Til tross for at jeg aldri har hørt om Trifid før, velger jeg å søke.

Sitter du i samme båt som jeg gjorde for et år siden, og lurer på om du som nyutdannet skal søke på Associate-programmet i Trifid? Jeg har nå jobbet i selskapet i et halvt år og gjort meg opp noen tanker.

Seks gode grunner til å søke som Associate i Trifid

Introduksjonsukene

Den første uken ble vi Associates tatt med på Sørsetra, Trifids egen firmahytte, hvor vi bodde hele uken. Her ble vi godt kjent med både hverandre og Trifid som selskap. Det var en innholdsrik uke med mye læring og hygge. Uken var krydret med god mat, kortspill, bading og peiskos i naturskjønne omgivelser.

Den andre uken bodde vi på Sundvolden Hotel. Her fikk vi blant annet en innføring i selskapets fire tjenesteområder; Organisasjonsutvikling, endring og strategi, Prosjektledelse, Sourcing og Arkitektur og sikkerhet. Introduksjonsukene var en trivelig og lærerik start på arbeidslivet!

Velg tjenesteområde selv

Som en del av Associate-programmet får vi en seks ukers introduksjon til hvert av Trifids fire tjenesteområder. Vi får deretter selv velge hvilket tjenesteområde vi ønsker å fordype oss i. Og hvis man finner ut at man heller vil fordype seg i et annet tjenesteområde, ja, da er det faktisk lov å bytte.

Et selskap i vekst

Trifid ble etablert i 2016 og har nå rundt 60 ansatte. Selskapet er i kontinuerlig vekst, noe som er en unik erfaring og en spennende reise. Et selskap i vekst er også et selskap i forandring - en forandring vi får være en del av.

Likeable professionals

Trifid består av en iherdig gjeng kloke hoder. Innenfor Trifids fire vegger er vi en uformell, profesjonell gjeng, som legger mye vekt på selskapets verdier: «Ærlig, Modig og Hel Ved». En fin kombinasjon for et godt læringsmiljø.

Alle kjenner alle

Åpent kontorlandskap og sosiale aktiviteter på tvers av tjenesteområdene, gjør at alle kjenner alle i Trifid. Det er en fordel, spesielt for oss nyutdannede, da terskelen er lav for å stille «dumme» spørsmål.

Plassering

Til slutt en liten bonusgrunn jeg setter stor pris på: Trifids lokaler ligger i Akersgata 35, bokstavelig talt et steinkast fra Stortinget. Sentral beliggenhet med nærhet til det meste kommer godt med.

Jeg håper dette kan være til hjelp hvis du sitter i samme båt som jeg gjorde!

Ta gjerne kontakt, så skal jeg svare på spørsmålene dine etter beste evne.

Associate Norge

Cato Ordemann

Positiv, selvdreven og kreativ. Cato trives best når han får tenke utenfor boksen. Med bakgrunn innenfor entreprenørskap og samfunnsøkonomi, evner han både å jobbe på mindre tekniske nivåer, samtidig som han kan se problemstillingene på bordet i en større sammenheng.

På fritiden finner du Cato som oftest ikledd våtdrakt og svømmeføtter, ettersom fridykking er favoritthobbyen hans.