Gå til innhold
keyboard_backspace Aktuelt og fagblogg keyboard_backspace Hvordan opprettholdes work-life balance som konsulent?
podkast work-life balance arbeidstid fritid

Hvordan opprettholdes work-life balance som konsulent?

14. september 2023
Caroline Schanke Monsen
Lasse Hafsten Mørch
Frederic Skolmen

Tredje episode av Trifid-podden er publisert!

Temaet for denne episoden er work-life balance. Caroline Schanke Monsen og Lasse Hafsten Mørch har derfor invitert HR-ansvarlig i Trifid, Frederic Skolmen, som gjest.

  • Får konsulenter tidligere grått hår?
  • Er det vanlig at de jobber 60-timers uker?
  • Hvilke rettigheter har konsulenter når det kommer til arbeidstid?

Lytt til episoden på Spotify, så får du et og annet tips til hvordan du kan opprettholde balansen mellom arbeidsliv og fritid.

Senior Associate Norge

Caroline Schanke Monsen

Åpen, engasjert og trygg. Caroline har en brennende interesse for utvikling på team- og individnivå, og er særlig opptatt av betydningen selvledelse har i samspill og teamarbeid. Med grunnleggende nysgjerrighet og undring i møte med folk finner hun ut av hva som skaper flyt og arbeidsglede for våre kunder.

Caroline er uredd og går ikke av veien for krevende utfordringer. Både dykking, fallskjerm- og strikkhopp er krysset av fra lista. Hun sitter sjelden stille, og liker å prøve nye ting.

Caroline er ansattvalgt styremedlem i Trifid Norge AS.

Fagområde:
Organisasjonsutvikling og endring
Manager Norge

Lasse Hafsten Mørch

Lasse står aldri stille. Da tenker vi ikke først og fremst på det at han er glad i fysisk aktivitet, men at han hele tiden søker ny kunnskap. Det er en veldig god egenskap når man som konsulent stadig må sette seg inn i nye prosjekter og arbeidsmiljøer.Læringslysten kombinert med arbeidserfaringen har dessuten ført til at han nå besitter solid formell og uformell kompetanse innen økonomistyring og komplekse offentlige prosjekter.

Fagområde:
Digital finance
Partner Norge

Frederic Skolmen

Frederic er en sjelden kombinasjon av kreativ problemløser samtidig som bena er godt plantet på jorda. Han har solid teknisk innsikt, men fokuserer helst på mennesker og organisasjon. Det gjør ham til en uvurderlig ressurs i alle prosjekter der endring skjer gjennom mennesker, men ved hjelp av teknologi. Det er sikkert også derfor han alltid får toppscore når leveransene blir evaluert av kundene.

Fagområde:
Prosjektledelse