Gå til innhold
keyboard_backspace Aktuelt og fagblogg keyboard_backspace Nora med helsebakgrunn valgte Trifid

Nora med helsebakgrunn valgte Trifid

14. mai 2024
Nora Alvilde Lyngstad

Nora Alvilde Lyngstad ble intervjuet av Dagbladet om hvorfor hun valgte å endre karriereretning. Hun er utdannet bioingeniør, men gikk over på en mastergrad i entreprenørskap og innovasjonsledelse. Etter endte studier fant hun ut at Trifid var selskapet som passet hennes kompetanseprofil best:

- Trifid har fokus på å levere verdi til kundene sine og samfunnet som helhet. Dette fokuset passet godt med mine egne verdier og ønske om å bidra positivt. Jeg har erfaring fra helsesektoren og vil kombinere de to utdanningene mine til å gjøre forbedringer i nettopp denne sektoren, sier hun.

Mange i Trifid jobber eller har jobbet i helsesektoren. Vi ser at sektoren har behov for konsulentbistand, og Trifid håper på flere muligheter til å bidra også fremover.

Vi er alltid på jakt etter flinke og likendes folk. Ta kontakt med daglig leder Siv Therese Herbern eller send en e-post til rekruttering@trifid.no.

Les hele artikkelen i Dagbladet.

Associate Norge

Nora Alvilde Lyngstad

Uredd, nøyaktig og nysgjerrig. Nora liker å sette seg inn i nye temaer og prosjekter. Med utdanning innen bioingeniørfag, entreprenørskap og innovasjonsledelse, har hun tverrfaglig kompetanse innen alt fra medisinsk teknologi til bedriftsutvikling. Hun er spesielt interessert i å forstå hvordan ting henger sammen, og hvordan man kan forbedre prosesser.

På fritiden ror Nora, og har to NM-medaljer fra roing på vann og på romaskin.