Gå til innhold
keyboard_backspace Fagblogg keyboard_backspace Business controller

Business controller

12. april 2021

Trifid er i vekst og trenger en dyktig business controller med på laget.

Trifid Norge består i dag av over 50 dyktige og engasjerte rådgivere. Vi er et verdibasert rådgivningsselskap med høye ambisjoner både i Norge, men også gjennom etablering og oppbygging av selskaper i Europa under en felles paraply med grunnleggende felles verdier og prosesser. Vi er et rådgivingsselskap som leverer samfunnskritiske prosjekter i grensesnittet mellom teknologi, forretning og organisasjon. I Trifid er vi et tverrfaglig team som støtter og tar vare på hverandre - i opp og nedturer. Vi er ærlige, modige og hel ved.

Trifid Norge er inne i en spennende utvikling med nye utfordringer og oppgaver som følger våre vekstambisjoner. For å styrke selskapets samlede økonomi og virksomhetsstyring er det behov for økt støtte innenfor økonomi- og virksomhetsstyring. Økonomifunksjonen skal støtte og tilrettelegge for en effektiv og kvalitativ virksomhetsstyring for ledere på ulike nivåer i Trifid Norge.

Vi ønsker nå å styrke vår bemanning med en dyktig Business Controller.

Arbeidsoppgavene vil være:

 • Støtte og tilrettelegge for en effektiv og kvalitativ virksomhetsstyring for selskapets ledere på ulike nivåer
 • Ansvar for selskapets budsjett- og prognoseprosesser
 • Utarbeide økonomiske analyser og beslutningsstøtte
 • Oppgaver i tilknytning til måneds- og årsregnskap, samt kontakt med ekstern regnskapsfører
 • Løpende intern rapportering
 • Delta i utvikling og forbedring av internrapporteringen, inkludert løsning for styringsinformasjon i Power BI, samt intern støtte i bruk av ulike løsninger
 • Prosjektdeltakelse og -oppfølging

Kvalifikasjoner:

Den rette kandidaten har høyere økonomisk utdannelse på masternivå og noen års relevant erfaring som controller. Du er en erfaren Excel-bruker, og glad i å ta i bruk teknologi og nye løsninger. Erfaring med skybaserte ERP-systemer og Power-BI er en fordel.

Vi søker en analytisk person med høy grad av initiativ og ansvar. Stillingen vil ha utstrakt dialog med hele organisasjonen, og det er derfor krav til både muntlige og skriftlige fremstillingsegenskaper på norsk og engelsk. Du er strukturert og systematisk, har godt humør og liker å arbeide både selvstendig og i team.

Vi tilbyr deg:

 • Konkurransedyktige betingelser
 • Muligheten til å gjøre en forskjell gjennom spennende arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Et drivende og godt sosialt arbeidsmiljø med svært oppegående kollegaer
 • Kontor sentralt ved Stortinget

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til CFO Tone Leivestad, mobil: +47 4063 9455

Søknadsfrist: snarest og senest 30. April 2021. Beskriver vi deg? Interessert? Send din søknad og CV til rekruttering@trifid.no. Merk søknaden med «Business Controller».