Gå til innhold
keyboard_backspace Aktuelt og fagblogg keyboard_backspace Anskaffelsesrådgiver

Anskaffelsesrådgiver

9. desember 2022

Om stillingen

Trifid er et verdibasert rådgivningsselskap i vekst som arbeider med samfunnskritiske prosjekter i grensesnittet mellom teknologi, forretning og organisasjon. For tiden ser vi etter rådgivere til tjenesteområdet Sourcing.

Som rådgiver vil du i hovedsak rådgi kunder i ulike prosjekter. Tjenesteområdet Sourcing har oppdrag som spenner fra ren anskaffelsesfaglig rådgiving, til prosjektledelse i både offentlig og privat sektor. I tillegg vil du kunne være med å påvirke og utforme tjenesteområdet internt. Hos oss er det kort vei mellom leder og ansatt, og vi søker deg som vil være med å utvikle Sourcing og Trifid både faglig og sosialt.

Om Sourcing i Trifid

I Trifid har vi et tverrfaglig kollegium bestående av fire tjenesteområder: Sourcing, Prosjektledelse, Sikkerhet og Organisasjonsutvikling- og endring. Tjenesteområdet Sourcing tilbyr rådgivning både innen alle typer tjenester tilknyttet anskaffelser, og i større prosjekter, på tvers av tjenesteområdene. Vi er allerede en fin gjeng som jobber med Sourcing, så her blir du en del av et faglig sterkt miljø med stort engasjement og vilje til utvikling av både teamet og den enkelte. Vår styrke som team er at vi er tilgjengelige for hverandre, vi sparrer og deler erfaringer og kunnskap, vi trives rett og slett med å jobbe sammen. Bakgrunnen vår er både juridisk og/eller merkantil, med innkjøpserfaring fra ulike bransjer og sektorer.

Den ideelle kandidaten

Vi ser for oss at du har relevant mastergrad og noe eller bred erfaring fra fortrinnsvis offentlige anskaffelser, men vi søker også etter kandidater til vår satsning mot det private bedriftsmarkedet. Har du i tillegg erfaring fra IKT-anskaffelser er det positivt. Det er viktig at du har en genuin interesse for kundens behov, er nysgjerrig og løsningsorientert, balansert med en ydmyk tilnærming. Du må også være effektiv samtidig som du er opptatt av kvalitet i dine leveranser samt av å skape tillit gjennom å utvise faglig trygghet.

Kulturen vår

I Trifid etterlever vi verdiene ærlig, modig og hel ved. Vi er opptatt av å vise gjensidig respekt, samt å ivareta kunder og kollegaer. Egenskaper vi setter høyt er pålitelighet og integritet. Vi ønsker å vite hvor vi har hverandre og at vi kan stole på hverandre. Vi ser etter deg som tenker utenfor boksen, ikke er redd for å prøve nye ting, og har utholdenhet og engasjement overfor langsiktige mål.

Arbeidsgoder

Du vil få konkurransedyktig fastlønn og bonus basert på fakturerte timer. Du vil som ansatt være tilknyttet meget gode pensjon- og forsikringsordninger og få mulighet til å kjøpe eierandeler i selskapet etter ett års ansettelse. Vi tilbyr subsidiert lunsjordning gjennom kantine i samme bygg som lokalene våre på Egertorget. Det er også åpent for lån av lokalene våre til private arrangementer.

For å ivareta det gode arbeidsmiljøet vårt arrangerer vi jevnlig store og små sosiale sammenkomster. I 2021 kjøpte Trifid markahytta Sørsetra oppe på Krokskogen som vi bruker som et pusterom utenfor byen.

Ta gjerne kontakt for en prat! Er du allerede sikker på at dette er midt i blinken for deg? Send søknad og CV til rekruttering@trifid.no. Vi vil vurdere søknader fortløpende.