Laster inn side...
 • Norsk Bokmål
 • English
 • Våre tjenester

  Trifid gir ekspertrådene om digitalisering.

  Våre rådgivere hjelper virksomheter med å utnytte teknologi til å øke inntekter og redusere kostnader.

  Erfaringen vår er at dette sjelden handler om bare teknologien. Like mye handler det om hvordan digitalisering kobles med behovene til virksomheten og menneskene som jobber der. Trifid vurderer derfor alltid teknologi sammen med organisasjon og forretning.

  Vi leverer kompetansen som trengs i alle fasene av endrings- og innføringsprosesser. Våre konsulenter kan hjelpe til med alt fra analyse og idéutvikling til prosjektgjennomføring, forvaltning og kontinuerlige forbedringer.

  Vi kan ta på oss roller som prosjektleder, endringsleder eller støtte til ledelsen. Våre konsulenter kan komme inn som rådgivere i ulike deler av digitaliserings- og moderniseringsarbeidet.

  Trifid er et teknologiuavhengig selskap. Som oftest setter vi sammen et team av rådgivere med utfyllende kompetanse, men det er også mulig å bestille rådgivning fra enkelte av våre spesialområder nedenfor.

   

  Referanser

   

  Trifid har bistått oss i arbeidet med kontraktsoppfølging mot flere av våre viktigste IKT-leverandører, og samtidig bidratt som generell rådgiver på sourcing-området. Vi opplever at de setter seg effektivt inn i varierte problemstillinger både av teknisk og merkantil art, og viser integritet og profesjonalitet i gjennomføringen. Vi er veldig fornøyde med samarbeidet vi har hatt med Trifid.

  Oslo kommune, Utviklings- og kompetanseetaten

   

  Trifid har hjulpet oss med å forstå våre muligheter og utfordringer innenfor digitalisering, og anbefalt videre strategisk retning for organisasjonen. Vi er veldig fornøyde med samarbeidet, og anbefaler gjerne Trifid som samarbeidspartner for andre med lignende utfordringer.

  Norsk Toppfotball

   

  Trifid har bistått oss i arbeidet med å etablere tjenester i sky, og hvordan utnytte de ulike plattformtjenestene på best mulig måte og som er forenlig med Statens Vegvesens metoder og prosesser. Samtidig har Trifid bidratt med generell rådgivning rundt skyarkitektur-/strategi. Vi i Statens Vegvesen opplever at de setter seg raskt inn i de ulike problemstillingene, er fremoverlente, proaktive og profesjonelle. Vi er veldig fornøyde med det samarbeidet vi har med Trifid.

  Statens Vegvesen

  Trenger du bistand?

  Fyll ut skjemaet nedenfor, ring oss på (+47) 406 39 129 eller send en henvendelse til post@trifid.no, så tar vi kontakt for en uforpliktende samtale.

  Les om hvordan vi behandler personopplysninger.