Laster inn side...

Våre tjenester

Trifid gir ekspertrådene om digitalisering.

Våre rådgivere hjelper virksomheter med å utnytte teknologi til å øke inntekter og redusere kostnader.

Erfaringen vår er at dette sjelden handler om bare teknologien. Like mye handler det om hvordan digitalisering kobles med behovene til virksomheten og menneskene som jobber der. Trifid vurderer derfor alltid teknologi sammen med organisasjon og forretning.

Vi leverer kompetansen som trengs i alle fasene av endrings- og innføringsprosesser. Våre konsulenter kan hjelpe til med alt fra analyse og idéutvikling til prosjektgjennomføring, forvaltning og kontinuerlige forbedringer.

Vi kan ta på oss roller som prosjektleder, endringsleder eller støtte til ledelsen. Våre konsulenter kan komme inn som rådgivere i ulike deler av digitaliserings- og moderniseringsarbeidet.

Trifid er et teknologiuavhengig selskap. Som oftest setter vi sammen et team av rådgivere med utfyllende kompetanse, men det er også mulig å bestille rådgivning fra enkelte av våre spesialområder nedenfor.

Trenger du bistand?

Fyll ut skjemaet nedenfor, ring oss på (+47) 406 39 129 eller send en henvendelse til post@trifid.no, så tar vi kontakt for en uforpliktende samtale.

Les om hvordan vi behandler personopplysninger.