Laster inn side...
 • Norsk Bokmål
 • English
 • Dansk
 • Prosjekt-/ programledelse

  Vi er eksperter på gjennomføring av digitaliseringsprosjekter i grensesnittet mellom teknologi, forretning og virksomhet.

  Våre konsulenter har tung erfaring innen ledelse av store programmer og prosjekter fra både privat og offentlig sektor. Vi bistår virksomheter med alle delene av et endringsprosjekt – fra kartleggings- og idéfasen til prosjektgjennomføring og overlevering til linje.

  Trifids rådgivere har bred kunnskap om grunnleggende prosjektplanlegging av ulike prosjekttyper. I tillegg kan vi tilby viktig fagkunnskap om prosjekttilpassing og gjennomføring innenfor ulike sektorer og fagområder.

  Vår lange erfaring innen prosjektledelse gir kundene trygghet på at viktige prosjekter blir gjennomført til rett tid og til avtalt budsjett.

  Her er noen av tjenestene vi leverer innenfor dette hovedområdet:

  Program- og prosjektledelse

  Våre program- og prosjektledere kommer inn når virksomheter har vedtatt en strategi og ønsker å komme i mål innenfor definerte rammer.

  Rådgiverne våre har lang erfaring i å levere på avtalt tid, kostnad og kvalitet. Vi behersker de sentrale rammeverkene for prosjektstyring, og har metode- og prosesskunnskapen som gjør at vi kan lose prosjektene trygt i havn. Vi leverer alltid.

  Endringsledelse

  Teknologiendringer medfører ofte også store endringer i organisasjoner. De ansatte skal forstå nye roller, nye ansvarsområder og nye arbeidsoppgaver.

  Vår erfaring er at dette handler om å finne de beste metodene for å få folk med, der forventningsstyring og god kommunikasjon er nøkkelord. Med vår lange erfaring vet vi hva som skal til for å skape varig endring i organisasjonen.

  Kvalitetssikring av prosjekter

  Som leder vil man gjerne være trygg på at store, forretningskritiske prosjekter går i riktig retning. Vi kan komme inn som en uavhengig ekstern partner som gjør en vurdering av om pågående prosjekter er på riktig spor.

  Med anerkjente metoder evaluerer vi prosjektets gjennomføring og hvordan det ligger an målt opp mot forhåndsbestemt tidsbruk, kostnad og kvalitet.

  Kontakt oss for en uforpliktende samtale

  Les om hvordan vi behandler personopplysninger.

  Bjørn Rollheim. Foto

  Bjørn Rollheim

  +47 476 09 360
  bjorn.rollheim@trifid.no

  Markus Juvet

  +47 982 15 243
  markus.juvet@trifid.no

  Øystein Saursaunet

  +47 906 71 088
  oystein.saursaunet@trifid.no