Laster inn side...
 • Norsk Bokmål
 • English
 • Personvern

  For oss i Trifid er det viktig at du kan føle deg trygg på at personopplysningene dine blir behandlet på en trygg måte. Denne personvernerklæringen forklarer hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi trenger dem.

  Daglig leder i Trifid AS er behandlingsansvarlig for personopplysningene som blir samlet inn på denne nettsiden. Har du spørsmål etter å ha lest personvernerklæringen, ber vi deg om å ta kontakt på post@trifid.no.

  Hvilke personopplysninger som samles inn

   

  Bruk av informasjonskapsler/cookies
  Når du besøker Trifid.no, samler vi inn informasjon om hvordan du bruker nettsiden ved hjelp av informasjonskaplser (også kalt cookies). Det er ikke mulig for oss å identifisere deg personlig ved hjelp av disse informasjonskapslene.

  De aller fleste nettsider bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som legges i internminnet til nettleseren du bruker, og som gir oss informasjon blant annet om hvordan besøkende bruker nettsiden. Informasjon vi samler inn via slike informasjonskapsler inkluderer for eksempel hvilken IP-adresse du har, hvilken type nettleser du bruker, hvilken bredbåndsleverandør du har, hvilket operativsystem du bruker, og hvilket tidspunkt du besøkte siden på. Vi understreker at ingen av disse opplysningene kan knyttes direkte til deg som person.

  De fleste nettlesere er stilt inn på å godta informasjonskapsler automatisk. Du kan likevel selv velge å endre på innstillingene i nettleseren din dersom du ønsker det. Hvordan du gjør det varierer fra nettleser til nettleser. Vi anbefaler å besøke siden nettvett.no (https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/) for gode guider til hvordan du kan administrere bruk av informasjonskapsler i nettleseren din.

  Opplysninger fra kontaktskjema
  Dersom du velger å kontakte oss via kontaktskjemaet på siden, vil vi lagre opplysningene du oppgir i skjemaet så lenge det er nødvendig for å kunne opprettholde kommunikasjonen med deg. Informasjonen du sender i disse skjemaene sendes kryptert over SSL.

  Deling av personopplysninger med tredjeparter
  Personopplysningene vi henter inn deles ikke med utenforstående tredjeparter. Trifid bruker imidlertid underleverandører på tjenester som har å gjøre med nettsiden og markedsføring/kundekommunikasjon i digitale kanaler. Disse underleverandørene kan behandle personopplysninger på vegne av Trifid, men ikke bruke dem til andre formål enn det som er nevnt i denne personvernerklæringen.

  Rett til å begjære innsyn
  Du har rett til å kreve innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, og hvordan de behandles. Dersom du ønsker mer informasjon om dette, ber vi deg om å ta kontakt på post@trifid.no.