Laster inn side...
 • Norsk Bokmål
 • English
 • Om Trifid

  Trifid er et lite konsulentselskap med store ambisjoner – både på vegne av oss selv og våre kunder.

  Trifid ble etablert i 2016 og startet opp i 2017. Allerede har vi rukket å bli over 30 ansatte som hver dag gjør kundene og hverandre bedre.

  Våre kunder bruker oss når de har behov for rådgivere som kan vise til dokumenterte resultater fra arbeid med modernisering, digitalisering og transformasjon. Vi er oppdatert på beste praksis og ny metodikk, samtidig som vi er pragmatiske og kan tilpasse oss dagens situasjon.

  Vi i Trifid setter vår ære i å levere tjenester med høy kvalitet og med et godt resultat for kundene våre, de ansatte i virksomheten og for eier.

  Vår egen ambisjon er 300 ansatte i 5 land, med tilfredse kunder som fortsetter å etterspørre våre tjenester som gjør dem bedre.

  Her kan du lese mer om menneskene i Trifid.

  Delte verdier

  I Trifid mener vi at tillit mellom mennesker er den viktigste driveren for sunn forretningsdrift, både mellom kollegaer, kunder og samarbeidspartnere. Trifid er et verdidrevet og åpent selskap med stor grad av transparens. Vi setter ærlighet, mot og helstøpt oppførsel som en kompassnål for den atferden vi forventer av hverandre, og den kulturen vi alle bidrar til å bygge.

  ÆRLIG

  Vi er til å stole på. I Trifid setter vi vår stolthet i å være åpne, forutsigbare og tydelige. Vi sier det vi mener og gjør det vi sier, til det beste for kunden.

  MODIG

  I Trifid tør vi utfordre etablerte sannheter. Vi tør være synlige og tydelige. I krevende situasjoner viser vi handlekraft, mot og oppriktighet.

  HEL VED

  I Trifid er vi der for hverandre, både kunder og kolleger. Vi samarbeider, utfordrer og hjelper hverandre for å bringe frem det beste i alt vi gjør. Vi behandler alle med respekt, og verdsetter andres meninger.

  Trenger du bistand?

  Fyll ut skjemaet nedenfor, ring oss på (+47) 406 39 129 eller send en henvendelse til post@trifid.no, så tar vi kontakt for en uforpliktende samtale.

  Les om hvordan vi behandler personopplysninger.