Gå til innhold
keyboard_backspace Våre tjenester keyboard_backspace Digital finance

Digital finance

Vi leverer tjenester til fremtidens økonomifunksjon

Digital
Transformation

Vi leverer tjenester i grensesnittet mellom økonomi og teknologi. Hvordan kan teknologi gi gode løsninger og effektiv beslutningsstøtte?

Ny teknologi og mulighetene som ligger i økt digitalisering medfører store endringer for fremtidens økonomi- og regnskapsfunksjoner. Trifids rådgivere har fagkunnskap og erfaringen til å støtte kundene våre på denne reisen.

Strategidesign

Våre rådgivere hjelper deg med Finance Digital Strategy, hvordan etablere en veikart for digital transformasjon og hvordan oppnå målbare resultater gjennom digitale investeringer.

Data og analyse og Enterprise Performance Management

Vi kan hjelpe deg med utvikling av digital datastrategi, optimalisering av dataanalyse, verktøy og kapasitet for å støtte bedre BI, og data og analyser som muliggjør bedre strategisk beslutningstaking.

Digital økonomitransformasjon og Lean Finance

Vi hjelper dere med utvikling av prosesser, mennesker og teknologi som støtter en effektiv og optimal digitalisering av økonomifunksjonen. Vi fokuser på teknologi, dvs. ROA, AU, Blockchain og cloud-løsninger, i tillegg til effektiv bruk av ERP.

Next Generation Shared services (SSC) og Transformation Global Business Services

Våre rådgivere kan gi støtte til og utvikle visjon, strategi, design og implementering av nye, globale driftsmodeller med fokus på optimal organisering, optimalisering av tjenester, forenklet kundeopplevelse og å oppnå forretningsresultater.

Ta kontakt for en prat