Gå til innhold
keyboard_backspace Aktuelt og fagblogg keyboard_backspace Tjenesteleder innkjøp og anskaffelser

Tjenesteleder innkjøp og anskaffelser

5. oktober 2022

Om stillingen

Trifid er et verdibasert rådgivningsselskap i vekst som arbeider med samfunnskritiske prosjekter i grensesnittet mellom teknologi, forretning og organisasjon. For tiden ser vi etter en ny tjenesteleder til tjenesteområdet vårt Sourcing. Som tjenesteleder vil du kunne forme tjenesteområdet og stake ut en ny retning for fremtiden. Hos oss er det kort vei mellom leder og ansatt, og vi søker deg som sammen med oss kan ta oss til nye høyder.

Rollen vil i store trekk innebære tjenesteutvikling, strategi, rekruttering, kompetansebygging, markedsanalyser og salg. Du vil få stor frihetsgrad til å utvikle mål og retning, inkludert å utforme fremtidig tjenesteportefølje. Samtidig vil du ha ansvar for inntekt, kostnad og mennesker. Rekruttering og salg vil være en stor del av rollen, både når det kommer til prosjekter og nye ansatte. Ikke minst ønsker vi at du bidrar til å bygge kollektiv og individuell kompetanse innad i tjenesteområdet og i organisasjonen. Du vil være fakturerende rådgiver ved siden av rollen som tjenesteleder.

Kulturen vår

I Trifid etterlever vi verdiene ærlig, modig og hel ved. Vi er opptatt av å vise gjensidig respekt, samt å ta hensyn til kunder og kollegaer. Egenskaper vi setter høyt er pålitelighet og integritet. Vi ønsker å vite hvor vi har hverandre og at vi kan stole på hverandre. Vi ser etter deg som tenker utenfor boksen og ikke er redd for å prøve nye ting. Har du lest boken Grit? Da kommer vi til å trives sammen. Den handler om å ha utholdenhet og engasjement overfor langsiktige mål.

Om tjenesteområdet

Så langt har prosjektene i Sourcing hovedsakelig vært innenfor offentlige anskaffelser, innkjøp, kategoristyring, skytransformasjon, kostnadskontroll og strategisk ledelsesrådgivning. Tjenesteområdet er i utvikling og arbeider mot å etablere et sterkt kompetansemiljø som kan tilby rådgivning innen alle typer tjenester tilknyttet anskaffelser. Det ligger også potensiale i å bedre utnytte at selskapet utgjør et tverrfaglig kollegium bestående av fire tjenesteområder: Sourcing, Prosjektledelse, Sikkerhet og Organisasjonsutvikling- og endring. På sikt kan det derfor leveres tjenester i større prosjekter. Tjenesteområdet består i dag av rådgivere med juridisk og/eller merkantil bakgrunn, med innkjøpserfaring fra ulike bransjer og sektorer.

Den ideelle kandidaten

Vi ønsker oss relevant mastergrad og erfaring. Som tjenesteleder er det viktig at du har en offensiv holdning til salg og leveranser, tar utfordringer på strak arm og har evnen til å bygge tillit gjennom å lede med omtanke. Det innebærer å ta vare på folk, tilrettelegge for dem og utvikle dem. Vi ønsker å ansette noen med evne til å kommunisere, som klarer å få og gi konstruktive tilbakemeldinger. Vi ser for oss at du har vært ute en vinternatt før.

Arbeidsgoder

For å utvikle et godt arbeidsmiljø har vi laget et kulturhjul for store og små sosiale sammenkomster i selskapet. Annenhver fredag arrangerer vi fredagssamling med quiz eller aktiviteter. I august hadde vi sommerfest på Lille Herbern, hvor vi spiste god mat, deltok i leker og kveldsbadet. I 2021 kjøpte Trifid markahytta Sørsetra oppe på Krokskogen som vi bruker som et pusterom utenfor byen. Der arrangerte vi blant annet Trifids første vinterleker med teambuilding, som inneholdt alt fra skyting med luftgevær til tautrekking.

Av andre fordeler vil du som tjenesteleder kunne opptjene tjenestelederbonus basert på en tredelt incentivmodell som fordeles mellom lønnsomhet i tjenesteområdet, topplinjevekst i Trifid Norge og topplinjevekst i eget tjenesteområde. Du vil som ansatt være tilknyttet gode pensjon- og forsikringsordninger. Etter et års ansettelse er det mulighet for å kjøpe eierandeler i selskapet. Vi tilbyr subsidiert lunsjordning gjennom kantine i samme bygg. Det er også åpent for lån av lokalene våre til private arrangementer.

Søknader vurderes fortløpende. Beskriver vi deg? Send CV og søknad til rekruttering@trifid.no

Er du interessert i mer informasjon, er du velkommen til å ta kontakt med rekrutterer Kristine Myhre på e-post Kristine.Myhre@trifid.no eller telefon +47 930 63 969