Laster inn side...

Våre tjenester

Trifid vet hva som skal til for å identifisere, planlegge og gjennomføre verdiskapende prosjekter. Vi leverer ekspertise innen rådgivning av teknologiske, forretningsmessige og organisatoriske endringer.

Vi hjelper virksomheter med å hente ut gevinster fra teknologiprosjekter, og ivaretar helhetsperspektivet ved endring. Dette gjør vi ved å koble digitalisering og annen teknologiutvikling med virksomhetsutvikling og håndtering av de menneskelige behovene for endring.

Våre tjenester brukes best når digitalisering, modernisering og transformasjon er drevet av virksomhetens forretningsbehov og involverer teknologi, virksomhetsprosessene, toppledelsen, medarbeiderne og sluttbrukerne.

Vi leverer i alle endringsfaser – fra analyse / idéutvikling til gjennomføring, og over i forvaltning og kontinuerlig forbedring. Vi kan ta på oss roller som prosjektleder, endringsleder, linjeleder eller støtte til ledelsen, og som rådgiver i de ulike delene av digitaliserings- og moderniseringsarbeidet.

Trifid er et teknologiuavhengig selskap. Vi leverer på tvers av sektorer og bransjer. Oftest setter vi sammen et team av rådgivere som kan støtte kunden gjennom hele verdikjeden, men det er også mulig å dra nytte av rådgivning fra en eller noen av de fire områdene vi har spesialisert oss innen:

Trenger du bistand?

Fyll ut skjemaet nedenfor, ring oss på (+47) 406 39 129 eller send en henvendelse til post@trifid.no, så tar vi kontakt for en uforpliktende samtale.

Les om hvordan vi behandler personopplysninger.