Laster inn side...

Om Trifid

Trifid støtter virksomhetsledere som vil utvikle virksomheten, tilpasse seg endrede rammevilkår og utnytte nye, digitale muligheter.

Vi bistår private og offentlige virksomheter med rådgivning innen utvikling og forbedring. Våre rådgivere ser helheten, vi har innsikt i trender som påvirker virksomheten, og kobler disse med strategiske ambisjoner og de menneskelige aspektene ved endring for å skape varig verdi.

Våre kunder bruker oss når de har behov for rådgivere som kan vise til dokumenterte resultater fra arbeid med modernisering, digitalisering og transformasjon, og som er oppdatert både på beste praksis og ny metodikk. Vi leverer ekspertise innen rådgivning og prosjektledelse av teknologiske, forretningsmessige og organisatoriske endringer.

Vi i Trifid setter vår ære i å levere tjenester med høy kvalitet og med et godt resultat for både kunden, de ansatte i virksomheten og for eier. Vår egen ambisjon er 300 ansatte i 5 land, med tilfredse kunder som fortsetter å etterspørre verdiskapningen i våre bidrag.

Delte verdier

I Trifid mener vi at tillit mellom mennesker er den viktigste driveren for sunn forretningsdrift, både mellom kollegaer, kunder og samarbeidspartnere. Trifid er et verdidrevet og åpent selskap med stor grad av transparens. Vi setter ærlighet, mot og helstøpt oppførsel som en kompassnål for den atferden vi forventer av hverandre, og den kulturen vi alle bidrar til å bygge.

ÆRLIG

Vi er til å stole på. I Trifid setter vi vår stolthet i å være åpne, forutsigbare og tydelige. Vi sier det vi mener og gjør det vi sier, til det beste for kunden.

MODIG

I Trifid tør vi utfordre etablerte sannheter. Vi tør være synlige og tydelige. I krevende situasjoner viser vi handlekraft, mot og oppriktighet.

HEL VED

I Trifid er vi der for hverandre, både kunder og kolleger. Vi samarbeider, utfordrer og hjelper hverandre for å bringe frem det beste i alt vi gjør. Vi behandler alle med respekt, og verdsetter andres meninger.

Trenger du bistand?

Fyll ut skjemaet nedenfor, ring oss på (+47) 406 39 129 eller send en henvendelse til post@trifid.no, så tar vi kontakt for en uforpliktende samtale.

Les om hvordan vi behandler personopplysninger.